De geschiedenis van Hooghuis

De kledingleverancier van opleidingsinstituten door heel Nederland

In 1991 is Hooghuis Sportservice opgericht, midden in hartje centrum Eindhoven. Het was een prachtig begin, gedreven door de passie voor sport van oprichter Wim, die geloofde in de kracht van de juiste uitrusting en ondersteuning voor elke sporter, van beginners tot professionals. 

In 2012 namen Mark en Charlotte het bedrijf over. Ze brachten niet alleen een frisse wind, maar ook een nieuwe visie mee. Met hun toewijding en ondernemerschap brachten ze Hooghuis Sportservice naar een hoger niveau, met een focus op uitmuntende klantenservice en productkwaliteit. Door strategische samenwerkingen aan te gaan en te investeren in innovatie, groeide Hooghuis uit tot een gerenommeerde leverancier van sportartikelen en -diensten voor overheidsinstellingen, gemeenten en bedrijven.

Het jaar 2024 markeerde een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Hooghuis. De zoon van Mark en Charlotte, Bas geïnspireerd door zijn ouders met passie voor vooruitgang, nam de leiding over. Met een frisse blik en nieuwe energie gaf hij het bedrijf een nieuwe naam: Hooghuis. Onder zijn leiding groeit het bedrijf verder en breidde het zijn klantenbestand uit naar meer dan 50 verschillende opleidingsrichtingen, variërend van sportopleidingen tot veiligheids opleidingen.


Waar wij voor staan 

De onderneming biedt een ruime keuze uit kleding, zowel voor sportief gebruik als voor promotionele en bedrijfsdoeleinden. Alles draait bij Hooghuis om service en het juiste aanbod! Centraal staat hierbij de individuele wens van iedere klant. De kleding wordt ook desgewenst voorzien van kleuren, unieke printing en logo’s.


Bedrijfskleding bedrukken?

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw kleding blanco te bestellen of te laten bedrukken. Dit doen wij allemaal in eigen beheer in ons bedrijfspand in Son en Breugel. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Wilt u meer informatie over ons assortiment, de bewerkingen die wij aanbieden en het bestelproces? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website, langskomen in onze showroom in Son en Breugel (op afspraak) of contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleding die past bij uw organisatie!

 

Bas van Beek

-

Saskia van Beek

-

Christine Klerks

-

Evelien van Beek

-

Joucke Brus

-

Rudolf den Dekker

-

Laat je inspireren in de showroom van Hooghuis Sportservice!

Kom langs!